Confidentialitate

Iti respectam confidetialitatea

Noi respectam cu strictete confidentialitatea datelor dumneavoastra si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale clientilor catre terti cu exceptia stabilirii contactului incheiat care presupune actiuni precum: livrarea unui produs catre adresa specificata, verificarea efectuarii platilor si alte controale de securitate. De asemenea, aceste date vor fi folosite cu consimtamantul tau pentru informari comerciale legate de produsele si serviciile pe care le oferim prin acest magazin.

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii dumneavoastra privind situatia contului de pe allview.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. Allview.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Visual Fan este Operator de date cu caracter personal inregistrat la autoritatea nationala de supraveghere a prelucrarii datelor cu caracter personal sub nr. 20167/02.08.2012.


Nu promovam SPAM-ul

Nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa dumneavoastrã de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.allview.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletterul, se pot dezabona oricand utilizand linkul din footer-ul newsletterulului Allview primit prin email.


Securitatea datelor

In cursul procedurii de inregistrare, va alegeti un nume de cont si o parola. Sunteti singurul responsabil pentru pastrarea caracterului confidential al contului dumneavoastra, precum si a parolei si al tuturor actiunilor pasibile de a fi executate in contul si/sau cu parola dumneavoastra. Va angajati sa informati imediat Allview cu privire la orice utilizare neautorizata a contului si/sau parolei dumneavoastra, precum si sa va asigurati ca va deconectati la iesirea din fiecare sesiune.

Daca doriti sa va verificati informatiile personale pe care le-ati transmis ne puteti contacta prin email sau telefon. Va vor fi oferite aceste informatii in urma confirmarii adresei de email si a parolei folosite, deci este foarte important sa nu dezvaluiti aceste date altor persoane.

Allview nu va putea fi facuta responsabila in caz de pierdere, dauna sau lipsa a beneficiului rezultand din neindeplinirea de catre dumneavoastra a acestor obligatii.


Feedback

Allview.ro va ofera posibilitatea de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate.


Modificari ale politicii de confidentialitate

Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam.

Va multumim ca folositi serviciile magazinului online www.allview.ro! Nu ezitati sa ne scrieti chiar si pentru a formula o reclamatie. Pentru informare, suport si alte sesizari ne puteti contacta la adresa ticket.allview.ro.