Allview TV
Allview TV
Allview TV Allview TV Allview TV Allview TV Allview TV

Puterea transformatoare a luminii

Experimentează puterea transformatoare a luminii cu cea mai nouă tehnologie de afișare Mini LED și lasă-te cufundat într-o lume a imaginilor reproduse cu fidelitate. Explorează o experiență vizuală captivantă, îmbogățită de un contrast amplificat, detalii complexe și o simfonie de culori redate în forma lor naturală.

Cu peste 3500 de diode emițătoare de lumină, noile televizoarele Allview iPlay Mini LED oferă strălucire mai mare, negru mai profund, adâncime și o gamă extinsă de culori. Descoperă echilibrul pe care lumina îl aduce experienței de vizionare!

Allview TV

Valorifică puterea luminii

Cu o precizie extraordinară în controlul iluminării din spate, noile televizoare smart Allview iPlay, sunt capabile să gestioneze local mini LED-urile, ghidând în mod inteligent lumina, acolo unde este cea mai mare nevoie de ea. Rezultatul? Un contrast mai mare și mai bun, pentru mai multe detalii și culori naturale.

Allview TV

Mii de diode emițătoare de lumină

Utilizând aproximativ 3500 de mini LED-uri, noile televizoarele smart Allview iPlay oferă o experiență vizuală plină de emoții. Tehnologia revoluționară de iluminare Mini LED crează un spectacol de lumini și culori, transformând fiecare moment de vizionare într-o călătorie captivantă. Fiecare detaliu este redat cu precizie, iar culorile sunt vibrante și pline de viață, captând nuanțele și emoțiile din fiecare scenă.

Contrast în fiecare detaliu

Negrul mai profund, mai pur

Tehnologia de iluminare Mini LED reproduce negru profund și nuanțe de alb strălucitor, ceea ce duce la un raport de contrast mai mare, esențial în determinarea calității generale a imaginii. Și, cu un contrast mai mare, apare, totodată, o gamă extinsă de culori.

Allview TV

Adaptează luminozitatea,
scenă cu scenă

Cu ajutorul funcției de îmbunătățire dinamică a contrastului de 10.000.000/1, televizoarele Allview iPlay Mini LED îți oferă o experiență vizuală de neegalat. Fiecare cadru este optimizat cu meticulozitate pentru a reda o gamă extinsă de luminozitate, oferindu-ți culori vii, imagini clare și detaliate care prind viață și te implică în poveste.

Allview TV
Allview TV

Echilibrul între performanță
și eficiență energetică

Cu un procesor avansat, televizoarele Allview iPlay echilibrează cu măiestrie performanța și eficiența energetică. Configurația Quad Core permite capacități multitasking superioare. Acest lucru înseamnă că televizorul poate gestiona mai multe sarcini simultan, cum ar fi rularea aplicațiilor, difuzarea de conținut și procesarea mai eficientă și mai rapidă a intrărilor utilizatorului.

cu un unghi de vizualizare larg

Calitatea imaginii rămâne constantă

Televizoarele Allview iPlay Mini LED oferă un unghi de vizualizare larg, datorită capacității de iluminare individuală a pixelilor. Indiferent de locul în care te așezi în cameră, te bucuri de aceeași calitatea a imaginii, fără nicio pierdere de luminozitate sau contrast.

Allview TV

Discret din orice unghi,
TV-ul arată bine oriunde

Designul discret și minimalist, conferă televizoarelor Allview iPlay Mini LED, polivalența de a se adapta la orice interior, iar fiecare element conlucrează în spiritul acestei abordări. Suporții/standurile insuflă o prezență suplă, ca de scaun, pe când designul subțire al carcasei, în culori neutre, contribuie la definirea stilului, oferind armonie spațială.

Sistem de operare conceput
special pentru televizoare

Descoperă Vidaa, un sistem de operare intuitiv, conceput special pentru televizoarele inteligente, ce oferă o experiență de utilizare optimizată, cu o interfață prietenoasă și ușor de personalizat, astfel încât să te bucuri de un mediu de vizionare adaptat obiceiurilor tale.

Vidaa vine cu propriul magazin de aplicații încorporat, oferind o gamă largă de aplicații populare și servicii de streaming, printre care se numără Netflix, YouTube, Prime Video, NBA, UEFA TV, Deezer, Kidoodle etc.

Allview TV
Allview TV
Allview TV

Integrare multiplatformă

Vidaa suportă o integrare perfectă cu alte dispozitive inteligente, permițând controlul televizorul folosind smartphone-ul sau tableta. Oglindește conținutul de pe dispozitivele tale mobile pe ecranul televizorului, pentru a-ți extinde capacitățile multimedia.

Sunetul conlucrează
cu performanța imaginii

Sunetul și performanța imaginii se îmbină armonios în televizoarele Allview iPlay Mini LED, oferindu-ți o experiență cinematică de neuitat. Cu tehnologia Dolby Audio integrată, te bucuri de un sunet impresionant, care se ridică la înălțimea calității imaginii.

Tehnologia Dolby Audio îmbunătățește calitatea sunetului, oferind un spectru dinamic și detaliat. Fie că te bucuri de un film, urmărești un serial sau asculți muzică, vei fi învăluit într-un sunet clar, cu o gamă largă de frecvențe și o claritate remarcabilă.

Allview TV
Allview TV
Allview TV

Cu toții contribuim la
protejarea mediul înconjurător

Utilizarea LED-urilor mai mici, permite o atenuare locală mai precisă și un control mai bun al luminii de fundal, ceea ce duce la o mai bună eficiență energetică și la o mai bună gestionare generală a energiei. Acest lucru permite afișajelor Mini LED să ofere o luminozitate, un contrast și o calitate a imaginii îmbunătățite, consumând mai puțină energie.

Allview TV
Allview TV Allview TV Allview TV Allview TV Allview TV
Allview TV
Allview TV

Allview 65iPlay-8000 Mini LED

 • Tehnologie afișare: Mini LED (3500 diode)
 • Diagonală: 164cm (65")16:09
 • Rezoluție: 4K UHD (3840x2160)
 • Luminozitate de vârf: 1000 cd/mp
 • CPU: Cortex A53 Quad Core
 • SO: VIDAA
 • Unghi de vizibilitate: 178 / 178°
 • Contrast dinamic: 10.000.000/1
 • Timp răspuns: 8 ms
 • Audio: 2x10 W/Stereo/Dolby Audio/Mod downmix/Egalizator grafic
 • Aplicații peinstalate: Netflix/Prime Video/Youtube/VIDAA FREE/Disney Plus
 • Bluetooth: V5.1
 • Dimensiuni (W x D x H) cu stand: 1448x244.6x905.3mm
 • Dimensiuni (W x D x H) fără stand: 1448x67.8x832.1mm
 • Clasa energetică: G