CONFIGURATOR

kit-fotovoltaic B-30WONTA-54-3
kit-fotovoltaic B-30WONTA-54-3
invertor B-30WONTA-54-3
panou-solar B-30WONTA-54-3
B-30WONTA-54-3
 • KIT Fotovoltaic Invertor Growatt 15kW x2buc, Putere totală invertoare 30kW, On Grid, Trifazat, 54 Panouri AW455M-144 de 455W, Putere instalată PV 24.57kW

Alege putere instalată panouri:

24.57 kW
32.76 kW
*Kit recomandat pentru consum lunar de până la :
2211 (kWh)*
2948 (kWh)*

Alege suprafața de montaj:

Țiglă
Tablă
înclinată
Plan
orizontal
KIT basic
KIT+Accesorii
Fără montaj
KIT+Accesorii
Cu montaj

Rată:

2,897.09

Preț întreg:

81,790 Lei

Simulator rate:

Avans rată:
Nr ani:
Seria invertor MOD-15000TL3-x


Devino independent energetic!


Soarele este o sursă de energie gratuită, regenerabilă și nepoluantă, la dispoziția tuturor.


Indiferent că vorbim de utilizare casnică sau industrială, energia solară este soluția optimă pentru a asigura necesarul energetic, utilizând sisteme complete de captare și stocare a energiei solare.


Prin achiziționarea kitului fotovoltaic Allview îți produci singur energia de care ai nevoie și te bucuri de avantajele conceptului de prosumator, ceea ce înseamnă că energia produsă în exces și returnată în rețea va fi compensată cantitativ sau vândută către furnizor, conform legislației în vigoare.


*Detaliile de întocmire și depunere a dosarului de prosumator se regăsesc în ghidul prosumatorului.


 


Sistem fotovoltaic On Grid


Redu considerabil factura de energie electrică sau devino independent energetic folosind conceptul de Prosumator.


Cu ajutorul sistemelor noastre On Grid, produci energie electrică pe care o utilizezi pentru consumul propriu, iar surplusul de energie rezultat este direcționat către rețeaua națională, putându-l folosi în orice moment în regim compensat, conform legislației în vigoare. Astfel, rețeaua electrică devine bateria sistemului.


Sistemul fotovoltaic trifazat are ca elemente principale panourile fotovoltaice, un invertor trifazat și un contor pentru măsurarea energiei produse.


 


 


Kit recomandat


Kitul trifazat de 24.57 kW, conectat la rețea, este format din: • 54 panouri fotovoltaice monocristaline Allview de 455 W cu o eficiență de 20.9%; (cu posibilitate de extindere până la maxim 72 panouri)

 • două invertoare trifazate Growatt (Brand Mondial Nr. 1 la nivel mondial în invertoare rezidențiale);

 • modul WI-FI;

 • aplicație.


Pentru o analiză mai detaliată se poate verifica și estimarea producției lunare accesând calculatorul: https://re.jrc.ec.europa.eu/pvg_tools/en/tools.html.


 


Despre Invertorul Growatt


Growatt este furnizorul numărul 1 la nivel mondial de invertoare rezidențiale și al doilea cel mai mare furnizor de invertoare hibride cu stocare din lume. Growatt se clasează în primii 5 furnizori mondiali la vânzarea de invertoare comerciale și este una dintre primele 10 mărci de invertoare din lume.


Invertorul trifazat ON Grid MOD-15000TL3-x este un dispozitiv electronic necesar sistemelor fotovoltaice pentru a converti curentul continuu în curent alternativ. Cu o eficiență maximă de 98,6%, invertorul este ideal pentru un pachet de panouri fotovoltaice cu puterea totală de 16.38 kW. Invertorul MOD-15000TL3-x are o putere maximă de 15kW.


Gama Growatt TL3-X oferă o soluție potrivită pentru sistemele rezidențiale trifazate mai mari, precum și pentru sistemele comerciale mai mici. Designul compact permite transportul și instalarea ușoară, în timp ce clasificarea IP66 permite o bună flexibilitate a locului de montare.


 


Tensiunile de pornire ultra-scăzute și tensiunile mari de lucru permit ferestre mai largi de generare a energiei.


Seria MOD 10K-15K TL3-X de la Growatt sunt invertoare trifazate compacte și ușoare. Cele două MPPT-uri integrate, permit conectarea a două string-uri de panouri diferite, pentru optimizarea producției de energie.


Invertorul Growatt MOD-15000TL3-x are o durată mare de viață și fiabilitate sporită datorită răcirii naturale, și este potrivit pentru instalarea în clădiri rezidențiale, deoarece nu conține ventilatoare și transformatoare ce produc emisii de zgomot.


La invertorul trifazat MOD-15000TL3-x on-grid este atașat un sistem de monitorizare a datelor ce pot fi transmise și vizualizate prin Internet accesând portalul de monitorizare. Portalul permite vizualizarea analizei performanței sistemului fotovoltaic, detectarea defecțiunilor și depanarea.


Caracteristici cheie: • Prezintă o eficiență maximă de până la 98,6%;

 • 2 MPPT;

 • Monitorizarea este disponibilă 24h DC/AC;

 • Diagnosticul și detectarea activă a problemelor se stabilesc inteligent;

 • Suport pentru reducerea fluxului de energie în rețea + analiza consumului propriu;

 • Protecție la supratensiune DC și AC Clasa II;

 • Grad de protecție IP66;

 • Intervalul de temperatură de funcționare de la -25oC la + 60oC;

 • Afișaj tactil OLED.


 


Despre panourile fotovoltaice Allview AW455


Panourile monocristaline AW455M-144 sunt fabricate la cele mai înalte standarde de calitate și oferă multiple avantaje precum: • Sistem de optimizare și protecție cu 3 diode bypass ce asigură funcționarea în parametrii ridicați a celorlalte panouri, când una dintre secțiunile instalației este umbrită;

 • Performanță remarcabilă în lumină scăzută;

 • Suprafața anti-reflex și anti-murdărie (reduce pierderile de putere cauzate de murdărie și praf);

 • Rezistență excelentă la sarcină mecanică: certificat pentru a rezista la încărcăturile mari de vânt (2400 Pa) și încărcări de zăpadă (5400 Pa);

 • Celule solare ce folosesc tehnologia 9BusBar, cu lungime redusă a liniilor de curent, ceea ce se traduce prin pierderi reduse și o performanță generală mai bună a modulelor;

 • Tehnologie Half-Cell pentru îmbunătățirea performanței și a durabilității.


 


Combinarea tehnologiilor 9BusBar/Half Cell se traduce prin: • Eficiență îmbunătățită a ieșirii modulului pentru o mai bună producție de energie;

 • Zona de instalare redusă;

 • Durabilitate crescută;

 • Adaptabilitate mai bună la diferite condiții de mediu.