Conectat la cea mai bună versiune a ta

Allview Era Health este un asistent personal de nutriție unic, care oferă rețete personalizate în funcție de necesarul tău de macronutrienți și de dozele zilnice recomandate de vitamine și minerale.
Allview Era Health
Allview Era Health
Allview Era Health
Allview Era Health
Allview Era Health
Creat pentru a-ți oferi controlul
Allview Era Health este aplicația inovativă dezvoltată de către echipa Allview care te ajută să atingi un stil de viață echilibrat. Prin intermediul sistemului său inteligent de monitorizare, care urmărește datele introduse de către tine și opțional, datele de compoziție corporală de la cântarul Era Scale, actualizează rețetele recomandate în funcție de necesarul de macronutrienți și de dozele zilnice recomandate de vitamine și minerale.
Inovație adaptată la stilul tău de viață

Aplicația Allview Era Health este foarte ușor de utilizat, te ajută să descoperi necesarul corpului tău din punct de vedere nutrițional și îți oferă un plan alimentar personalizat.

Allview Era Health

Era Health oferă soluții pentru a corecta deficiențele de vitamine și minerale din alimentație prin intermediul unei metode unice de calcul.

Allview Era Health

Rețete generate pe baza necesarului optim de nutrienți, datele de compoziție corporală oferite de cântar și activitatea fizică.

O singură aplicație,
multiple avantaje

Cu Allview Era Health înveți să ai o alimentație sănătoasă și responsabilă, dar și să faci cele mai bune alegeri pentru corpul tău.

Allview Era Health

Îți alegi stilul alimentar preferat, pentru ca rețetele personalizate recomandate să fie conforme cu preferințele tale (Dietă Keto, Vegetariană, Mediteraneană, Intermittent Fasting).

Allview Era Health

Opțiunea de scanare a alimentelor consumate, pentru a introduce rapid informațiile nutriționale, dar și pentru ajustarea continuă a rețetelor recomandate.

Allview Era Health
Cercetare medicală
Profesionalism.

La dezvoltarea conceptului Allview Era Health a contribuit o echipă mixtă formată din medici diabetologi, nutriționiști, echipa de cercetare a Universității Transilvania din Brașov (Facultatea de Alimentație și Turism), dar și departamentul R&D Allview.

Cum funcționează?

Descoperă cât de ușor este să utilizezi aplicația Allview Era Health.

Era Scale SB1

Allview Era Health
  • Cantar inteligent pentru analiză corporală

  • 13 valori măsurate: Greutate, BMI, BMR, Procent apă, Vârstă metabolică, Procent grăsime, Grăsime subcutanată, Grăsime viscerală, Procent mușchi, Masă musculară, Masă osoasă, Proteină în corp, Greutate corporală fără grăsime

  • Aplicație dedicată: Era Health

  • Conectivitate: Bluetooth 4.0

  • Display de tip LED

  • Material: sticlă securizată cu 4 electrozi din oțel inoxidabil

  • Dimensiuni: 280mm x 280mm x 25mm

  • Greutate: 1.3 kg


Descarcă aplicația Era Health

Descoperă cât de ușor este să utilizezi aplicația Allview Era Health.

Allview Allview Era Health

Allview Era Health

Abonează-te la newsletter

Fă și tu pasul spre un stil de viață sănătos și fii la curent cu noutățile!

Devino partener

Cu Allview Era Health e simplu să oferi servicii premium colaboratorilor tăi, dar și să îți crești profitul.
Intră în business-ul Allview Era Health și adu plus valoare comunității tale indiferent de țara din care ești.