Conectat la cea mai bună versiune a ta

Allview Era Health este primul asistent personal de nutriție, care oferă rețete personalizate în funcție de necesarul tău de macronutrienți și de dozele zilnice recomandate de vitamine și minerale.
Allview Era Health
Allview Era Health
Allview Era Health
Allview Era Health
Allview Era Health
Creat pentru a-ți oferi controlul
Allview ERA Health - aplicația inovativă dezvoltată de echipa Allview, te ajută să preiei controlul și să ai un stil de viață mai sănătos, datorită sistemului inteligent de monitorizare a evoluției datelor compoziției corporale furnizate de cântarul Allview ERA, și ajustare continuă a nutrienților din rețetele recomandate.
Inovație adaptată la stilul tău de viață

Aplicația Allview ERA Health este foarte ușor de utilizat, te ajută să descoperi necesarul corpului tău din punct de vedere nutrițional și îți oferă un plan alimentar personalizat.

Allview Era Health

Unicul asistent de nutriție care oferă soluții pentru deficiențele de vitamine și minerale din alimentație.

Allview Era Health

Rețete generate pe baza necesarului optim de nutrienți, datele de compoziție corporală oferite de cântar și activitatea fizică.

O singură aplicație,
multiple avantaje

Cu Allview ERA Health înveți să ai o alimentație sănătoasă și responsabilă, dar și să faci cele mai bune alegeri pentru corpul tău.

Allview Era Health

Îți alegi stilul alimentar preferat, pentru ca rețetele personalizate recomandate să fie conforme cu preferințele tale (Dietă Keto, Vegetariană, Mediteraneană, Intermittent Fasting).

Allview Era Health

Opțiunea de scanare a alimentelor consumate, pentru a introduce rapid informațiile nutriționale, dar și pentru ajustarea continuă a rețetelor recomandate.

Allview Era Health

Îți selectezi stilul de viață actual și adaugi activitățile fizice desfășurate sau sincronizezi aplicația Google Fit, iar obiectivele se vor ajusta pentru ca planul alimentar recomandat să fie cel mai potrivit pentru tine.

Allview Era Health
Cercetare medicală
Profesionalism.

La dezvoltarea conceptului Allview Era Health a contribuit o echipă mixtă formată din medici diabetologi, nutriționiști, echipa de cercetare a Universității Transilvania din Brașov (Facultatea de Alimentație și Turism), dar și departamentul R&D Allview.

Cum funcționează?

Descoperă cât de ușor este să utilizezi aplicația Allview ERA Health.

Cum măsori
un stil de viață sănătos?

Pentru tine ce este cel mai important? Să îți urmărești greutatea corporală, să înveți despre alimentele necesare corpului tău, să ai o dietă personalizată sau să monitorizezi progresul?

Cântarul Allview Era este primul dispozitiv din gama Era, care reprezintă o soluție complexă pentru întreaga familie.

Acum e ușor să monitorizezi numeroase valori de sănătate diferite: de la indicele de masă corporală (IMC), procentul de grăsime corporală, masa osoasă, procentul de apă din organism, vârsta metabolică pentru 8 utilizatori diferiți. Pe baza acestor elemente vei afla necesarul tău de macronutrienți, vitamine și minerale, transpus în rețete personalizate.

Allview Era Health
Allview Era Health
Atinge-ți obiectivele personale!

Cântarul Allview Era folosește analiza de impedanță bioelectrică - cea mai utilizată tehnologie de scalare corporală, pentru estimarea masei și compoziției corpului.

Datele de la fiecare cântărire se sincronizează automat cu smartphone-ul tău prin aplicația Allview Era Health, unde îți poți stabili obiectivele, să primești un plan de nutriție personalizat și să te bucuri de un sistem inteligent de monitorizare a evoluției compoziției corporale furnizate de cântarul Allview Era, și ajustare continuă a nutrienților din rețetele recomandate.

Allview Era Health
Corpul este oglinda ta?

Cu cântarul Allview Era nu este vorba doar despre greutate, acesta reprezintă prietenul care te va conduce într-un stil de viață mult mai sănătos și echilibrat, pentru a-ți păstra frumusețea și vitalitatea.

Allview Era Health
Allview Era Health

Design & eficiență

Designul elegant și subțire, de un alb strălucitor, cu un afișaj discret și ușor lizibil datorat luminii LED integrate conferă noului cântar Allview Era rafinament și modernitate.

Cântarul Allview Era a fost proiectat dintr-o sticlă rezistentă și este prevăzut cu un sistem anti-alunecare pentru a asigura aderență optimă.

Allview Era Health

Interconectate pentru sănătatea ta

Cântarul Allview Era se conectează simplu și rapid la aplicația Allview Era Health, grație tehnologiei Bluetooth integrate. Astfel, aplicația va deveni asistentul tău personal, care te va monitoriza, îți va sugera planul de nutriție corelat cu valorile rezultate în urma cântăririi și te va îndruma pas cu pas până la atingerea obiectivelor stabilite.

ERA Smart Refrigerator

+ Era Smart Scale & Era Health App Premium
(timp de un an pentru două persoane)

Allview Era Health
 • Volumul total de stocare (L): 400

 • Tip de răcire: Total No Frost

 • Afișaj încorporat: Dual display mode (LED+IPS)

 • Dimensiunea și rezoluția ecranului principal: 10" HD

 • Tipul principal de afișare: IPS

 • Tipul și dimensiunea ecranului tactil: capacitiv, sticlă rezistentă la zgârieturi 13,5"

 • Cameră de vedere interioară: Ultra wide angle, dual led

 • Moduri de lucru: Quick cooling mode, Super freeze mode, Ambient Smart mode, Holiday mode

 • Funcții inteligente: Gestionarea inteligentă a alimentelor - Eat Me Smart, Gestionarea expirării alimentelor - Eat Me Soon, Gestionare inteligentă a aditivilor - Eat Me Less, Gestionarea vitaminelor și mineralelor - My VitaMin

 • Clasa de eficienta energetica: F

 • Consumul de energie E16: 0.634kWh/24h

 • Consumul de energie E32: 1.305kWh/24h

 • Putere de dezghetare: 275W

 • Limba: romana, engleza (franceza, germana, spaniola - 2023)

Frigiderul ERA este disponibil pe bază de precomandă, la prețul de 5.499 lei și va fi livrat începând cu luna noiembrie 2022, în ordinea precomenzilor primite prin plata unui avans de 1.000 lei. Primii 100 de clienți vor primi cadou un cântar ERA și acces Premium la versiunea de mobil a aplicației ERA Health, pentru 2 utilizatori timp de un an.

*Frigiderul funcționează și fără versiunea de mobil a aplicației ERA Health.

Preț întreg: 5.499 LEI

Avans: 1.000 LEI

Allview Era Health

Abonează-te la newsletter

Fă și tu pasul spre un stil de viață sănătos și fii la curent cu noutățile!

Devino partener

Cu Allview ERA Health e simplu să oferi servicii premium colaboratorilor tăi, dar și să îți crești profitul.
Intră în business-ul Allview ERA Health și adu plus valoare comunității tale indiferent de țara din care ești.