CONFIGURATOR

Despre noi

 

Visual Fan S.A., companie listată la BVB sub simbolul ALW, a fost fondată la Brașov, în anul 2002, și este deținătoarea brandului Allview. Este o companie cu capital integral românesc, care și-a confirmat statutul de vizionar și pionier atunci când vine vorba de tehnologie, cu un portofoliu de produse diversificat. În cei 20 de ani de activitate, compania s-a reinventat și adaptat continuu la tendințele globale, pentru a rămâne alături de clienți și pentru a le oferi soluții simple și rapide.

Datorită istoriei companiei și a sinergiilor dintre diferitele noastre activități, mărci specializate și competențe, suntem partenerul potrivit pentru îmbunătățirea eficienței energetice a oricărui business.

Strategia Green by Allview integrează noi domenii de activitate cu un obiectiv clar: construirea unui viitor sustenabil pentru creșterea calitații vieții în ansamblu și a grijii pentru generațiile viitoare. Prin divizia Solar Energy, Allview contribuie la eforturile de decarbonizare ale României, oferind soluții complete de eficiență energetică și asumându-și un rol activ în educarea clienților rezidențiali și industriali. Înțelegem importanța sectorului energetic și rolul pe care acesta îl are pentru dezvoltarea economică şi pentru progresul societăţii în ansamblu. Astfel, pe termen lung, vom reuși împreună să reducem amprenta de carbon și emisiile de gaze cu efect de seră, pentru un viitor durabil.

Allview INDUSTRY - IMM este divizia specializată în dezvoltarea și implementarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru sectorul industrial și mediul de afaceri. Sistemele de panouri fotovoltaice personalizate sunt proiectate pentru a răspunde cerințelor specifice zonei industriale. Înțelegem importanța unei alimentări constante și eficiente cu energie electrică în mediul industrial și ne-am adaptat produsele pentru a asigura performanță și fiabilitate în cele mai exigente medii de lucru.

 

De ce să colaborați cu noi?

 

Colaborați cu 1 singur furnizor: vă oferim o soluție completă și personalizată, pentru creșterea eficienței energetice și îmbunătățirea performanţei afacerii, în 3 pași:

1. Analiza preliminară și întocmirea unei oferte estimative.

2. Proiectarea soluției tehnice și întocmirea unei propuneri finale.

3. Implementarea și punerea în funcțiune.

Timpi de implementare reduși: executăm lucrări la scară largă în condiții de maximă eficiență, datorită omogenității echipei, a proceselor de lucru și a stocurilor de componente necesare centralelor fotovoltaice:

       Peste 5 MW stoc de invertoare On-Grid, Off-Grid, Hybrid.

       Peste 7 MW stoc de panouri fotovoltaice și sisteme de prindere.

Eficiență energetică maximă: sistemele de panouri fotovoltaice utilizate, folosesc componente cu tehnologii de vârf pentru a asigura o eficiență maximă, reducând astfel costurile operaționale.

Personalizare și integrare: echipe de specialiști ce lucrează îndeaproape cu clienții, pentru a dezvolta soluții personalizate, adaptate la nevoile și specificațiile fiecărui proiect.

Monitorizare și mentenanță: oferim servicii complete de monitorizare și mentenanță pentru a asigura funcționarea optimă a sistemelor pe termen lung, reducând timpul de nefuncționare și maximizând eficiența energetică.

Certificări internaționale: prin utilizarea certificărilor bazate pe standarde internaționale, asigurăm clienților servicii și consultanță de înaltă calitate.

 

Diplome și premii obținute
Green by Allview

Mai multe detalii despre Allview puteți regăsi aici: https://www.allview.ro/despre-companie .