CONFIGURATOR

Green by Allview

Allview Industry-IMM

Producție de energie verde și consum optimizat cu ajutorul VPP

Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul tehnologiei, Allview oferă clienților săi soluții integrate de sisteme fotovoltaice industriale, care includ consultanță și execuție, inclusiv operarea și întreținerea acestora, în cel mai rapid și transparent proces de achiziție. Bonus, oferim o scanare pentru integrarea VPP (Virtual Power Plant), o platformă software care permite optimizarea digitală și managementul consumului, producerii și stocării de energie.

Green by Allview

Prin divizia Allview Industry-IMM ne străduim să oferim oportunități de creștere și progres durabil, punând puterea energiei în mâinile oamenilor și ale afacerilor. Ca divizie de afaceri a grupului Visual Fan, combinăm o abordare inovatoare cu stabilitatea financiară și prezența europeană a grupului pentru a crea soluții simple și eficiente pentru provocările tehnologice complexe. Scopul nostru este de a oferi soluții inovatoare care fac energia mai accesibilă și permit tuturor să contribuie la un viitor mai durabil.

Consultanță, proiectare și autorizare. Găsim împreună cel mai eficient proiect

Capacitate de
instalare lunară de minim 4MW.

Întocmire dosar pentru obținerea de finanțări nerambursabile

Garanție de până la 25 de ani, mentenanță și monitorizare a sistemelor fotovoltaice

Proiect tehnic cu simulare pentru 365 de zile

Investim inteligent în cercetarea și dezvoltarea produselor

Tier -1 Subansamble de top

EPC (Proiectare, Achiziții și Construcție)

PANOURI SOLARE TIER-1
Panourile fotovoltaice Tier-1 sunt soluția ideală pentru producerea de energie electrică din surse regenerabile.

Aceste panouri solare de înaltă calitate sunt proiectate pentru a oferi o eficiență maximă și o performanță de top în condiții de lumină redusă. Tehnologia de ultimă generație și materialele de calitate superioară utilizate în producția panourilor fotovoltaice Tier-1 garantează o durată lungă de viață și o producție stabilă de energie electrică.

Green by Allview


Soluții fotovoltaice

Soluțiile noastre fotovoltaice complete sunt potrivite pentru toți clienții care doresc să producă energie regenerabilă și să își optimizeze costurile energetice. Oferim servicii complete, de la consultanță la mentenanță, pentru a asigura o tranziție fără probleme și eficientă, către producția de energie verde. Soluțiile noastre fotovoltaice se pot integra cu o Centrală Electrică Virtuală (VPP) pentru optimizarea și utilizarea eficientă a resurselor energetice și reducerea pierderilor sau întreruperilor.PORTOFOLIU MONTAJEHLS VPP

HLS Virtual Power Plant (VPP) este o platformă software care permite optimizarea digitală și managementul consumului, producerii și stocării de energie, maximizând beneficiile din implementarea tehnologiilor regenerabile.

SMART ENERGY

Platforma HLS VPP poate fi adaptată atât pentru producătorii de energie electrică din surse regenerabile cum ar fi fermele eoliene sau solare (cu sau fără instalații de stocare integrate) cât și de către consumatorii industriali, comerciali sau rezidențiali.

Optimizare în timp real cu ajutorul Inteligenței Artificiale (AI)

Centrala Electrică Virtuală

O centrală electrică virtuală (VPP) este o rețea de unități decentralizate de generare a energiei, la scară medie, precum și de consumatori flexibili de energie și sisteme de stocare. Aceasta va fi adaptată în mod unic pentru a se potrivi nevoilor și operațiunilor dvs – deci vă puteți bucura de controlul corect, fără efort.Avantajele VPP

    Sprijină rețeaua de distribuție prin furnizarea de energie și servicii auxiliare.

    Îmbunătățește fiabilitatea rețelei prin răspunsul la cerere, gestionarea cererii la orele de vârf și gestionarea sarcinii în timp real în rețeaua de distribuție a energiei electrice.

     Promovează optimizarea și utilizarea eficientă a resurselor energetice.

    Crește integrarea resurselor de energie regenerabilă distribuită.

    Elimină sau reduce pierderile de transport și distribuție.

Platforma HLS VPP folosește cele mai noi tehnologii de optimizare și control

    Artificial Intelligence

    Machine Learning

    Deep Learning

    Big Data

    Statistics

    Data Science

Green by Allview
NR. 1 pe piața invertoarelor rezidențiale.

Alegi să reduci costurile cu energia electrică, îți alimentezi viața cu energie 100% regenerabilă, devii prosumator și în plus, te implici în protejarea mediului înconjurător.

Green by Allview
Green by Allview
Green by Allview
Green by Allview
Green by Allview
Green by Allview

”Am urmărit pe internet oferte pentru a instala un sistem fotovoltaic la Inspectoratul Școlar Județean Ilfov. Printre alte firme, am descoperit site-ul de la Allview. Toată considerația pentru felul în care este construit. Personalul este foarte bine pregătit și împreună am găsit soluția optimă pentru ceea ce aveam nevoie. S-au mișcat foarte repede. Am rămas plăcut impresionat.”

Cu stimă, consilier ISJ Ilfov, ing. Gabriel Apostolescu


Solicită ofertă

Dorim să îți transmitem o ofertă potrivită nevoilor tale de consum. În acest scop, te rugăm să completezi formularul cu date cât mai precise.Cine suntem?

În cei 20 de ani de activitate am învățat să ne reinventăm și să ne adaptăm continuu tendințelor manifestate la nivel global, pentru a rămâne alături de clienții noștri și pentru a le oferi cele mai bune soluții, adaptate perioadelor de timp pe care le trăim.

Misiune

Conceptul Green by Allview integrează noi domenii de activitate ale companiei, care au scopul de a dezvolta un viitor sustenabil și de a acorda o atenție mai mare creșterii calității vieții și grijii pentru generațiile următoare. Scopul nostru este să diminuăm pe cât posibil dependența față de combustibilii fosili, să ne informăm și educăm clienții în acest sens, dar și să aducem energia regenerabilă în consumul uzual de curent. Astfel, pe termen lung, vom reuși împreună să reducem amprenta de carbon și emisiile de gaze cu efect de seră.