Conectat la cea mai bună versiune a ta

ERA Scale este primul dispozitiv din gama ERA, care oferă soluții complexe pentru sănătatea optimă a întregii tale familii. Cu ajutorul analizei de impedanță bioelectrică poți monitoriza multiple valori de sănătate, iar aplicația Era Health determină necesarul de macronutrienți, vitamine și minerale pentru un plan personalizat de dietă.
Cum măsori
un stil de viață sănătos?

Pentru tine ce este cel mai important? Să îți urmărești greutatea corporală, să înveți despre alimentele necesare corpului tău sau să ai o dietă personalizată?

Cântarul Allview Era este primul dispozitiv din gama Era, care reprezintă o soluție complexă pentru întreaga familie.

Acum e ușor să monitorizezi numeroase valori de sănătate. Cântarul măsoară 13 valori: Greutate, BMI, BMR, Procent apă, Vârstă metabolică, Procent grăsime, Grăsime subcutanată, Grăsime viscerală, Procent mușchi, Masă musculară, Masă osoasă, Proteină în corp, Greutate corporală fără grăsime. Pe baza acestor elemente vei afla necesarul tău de macronutrienți, vitamine și minerale, transpus în rețete personalizate.

Allview Era Health
Allview Era Health
Atinge-ți obiectivele personale!

Cântarul Allview Era folosește analiza de impedanță bioelectrică - cea mai utilizată tehnologie de scanare corporală, pentru estimarea masei și compoziției corpului.

Datele de la fiecare cântărire se sincronizează automat în aplicația Allview Era Health, unde îți stabilești obiectivele și primești planuri de nutriție personalizate, ajustate permanent în funcție de necesarul de macronutrienți, vitamine și minerale.

Allview Era Health
Corpul este oglinda ta?

Allview Era Scale nu este un simplu cântar care măsoară greutatea, ci dispozitivul care te va conduce spre un stil de viață echilibrat, pentru a-ți păstra frumusețea și vitalitatea.

Allview Era Health
Allview Era Health

Design & eficiență

Era Scale se remarcă printr-un design slim, elegant, modern, cu un afișaj discret și ușor lizibil datorat luminii LED integrate.

Cântarul este construit dintr-o sticlă rezistentă și este prevăzut cu un sistem anti-alunecare pentru a asigura aderență optimă.

Allview Era Health

Interconectate pentru sănătatea ta

Cântarul Allview Era se conectează simplu și rapid la aplicația Allview Era Health, grație tehnologiei Bluetooth integrate. Astfel, aplicația va deveni asistentul tău personal de nutriție, care te va monitoriza și îți va sugera planul de alimentație corelat cu valorile rezultate în urma cântăririi.

Era Scale SB1

Allview Era Health
  • Cantar inteligent pentru analiză corporală

  • 13 valori măsurate: Greutate, BMI, BMR, Procent apă, Vârstă metabolică, Procent grăsime, Grăsime subcutanată, Grăsime viscerală, Procent mușchi, Masă musculară, Masă osoasă, Proteină în corp, Greutate corporală fără grăsime

  • Aplicație dedicată: Era Health

  • Conectivitate: Bluetooth 4.0

  • Display de tip LED

  • Material: sticlă securizată cu 4 electrozi din oțel inoxidabil

  • Dimensiuni: 280mm x 280mm x 25mm

  • Greutate: 1.3 kg


Descarcă aplicația Era Health

Descoperă cât de ușor este să utilizezi aplicația Allview Era Health.

Allview Allview Era Health

Allview Era Health

Abonează-te la newsletter

Fă și tu pasul spre un stil de viață sănătos și fii la curent cu noutățile!

Devino partener

Cu Allview Era Health e simplu să oferi servicii premium colaboratorilor tăi, dar și să îți crești profitul.
Intră în business-ul Allview Era Health și adu plus valoare comunității tale indiferent de țara din care ești.