Conectează-te la cea mai bună formă a ta.

Intră în ERA alegerilor inteligente și a nutriției personalizate.

Susținând un stil de viață sănătos și echilibrat, Allview ERA îți oferă soluțiile potrivite pentru ca tu să fii în cea mai bună formă. Produsele premium dezvoltate și interconectate, împreună cu aplicația dedicată, te ajută să te redescoperi și să-ți atingi potențialul maxim pentru o viață echilibrată.
Allview Era Health
Un sistem complex pentru o viață echilibrată
Fiecare element al sistemului ERA se integrează natural în viața ta și contribuie la completarea necesarului zilnic de vitamine și minerale al corpului tău. Astfel, contribui activ la îmbunătățirea stilul de viață al familei tale, în timp ce economisești energie, resurse și bani. Aplicația este centrul ERA, iar împreună cu informațiile oferite de dispozitivele hardware, cântarul și frigiderul smart, opțiunile devin nelimitate, iar recomandările sunt personalizate.
Aplicația
ERA Health

Ai propriul tău
asistent de nutriție
Frigider Smart
ERA Side by Side

Mănânci sănătos
și reduci risipa alimentară
Cântar
ERA Scale

Îți cunoști
corpul mai bine
Allview Era Health
Allview ERA Side by Side
un frigider SMART pe care cu siguranță vrei să îl ai

Descoperă frigiderul care ține evidența alimentelor din casa ta. Dar nu doar atât! Rețetele explicate pas cu pas au detaliat continutul de vitamine și minerale, ținând cont în același timp de alimentele pe care le ai la dispoziție, pentru ca tu să faci alegerea potrivită.

Descoperă funcțiile inovatoare ale frigiderului smart

Allview Era Health
Redu risipa alimentară

Cu funcția "Eat Me Smart" a frigiderului Smart ERA Side by Side, poți găti rețete delicioase bazate pe ingredientele care urmează să expire în următoarele 48 de ore. Algoritmii inteligenți prioritizează rețetele în funcție de procentul de ingrediente existente, astfel încât tu să reduci risipa alimentară și să economisești bani. Alege între micul dejun, prânz, cină sau gustare, și lasă funcția "Eat Me Smart" să transforme ingredientele tale în preparate savuroase! Conectează-te la aplicația Era Health și suplimentează necesarul tău de vitamine și minerale cu alimente delicioase.

Allview Era Health
Allview Era Health
Stocul tău de alimente este organizat inteligent

Gestionează eficient necesarul de alimente din casa ta. Beneficiezi de categorii de produse bine definite, pentru a putea actualiza simplu și ușor stocul necesar familiei tale. În plus, alimentele introduse primesc date de valabilitate, iar frigiderul îți arată în mod intuitiv termenul de expirare. Astfel, experiența gătitului devine una nu doar mai plăcută, ci și mai prietenoasă cu mediul și resursele tale.

*Alimentele primesc un termen de valabilitate standard, care diferă în funcție de tipul lor. Termenul alocat poate fi diferit de termenul de valabilitate al produselor introduse.

Allview Era Health
Lista ta inteligentă de cumpărături

Obiceiurile sănătoase se deprind în timp, iar evitarea cumpărăturilor în exces, elimină și consumul în exces. Planifică eficient stocul tău cu Smart List, adaugă rapid pe listă ingredientele din rețetele preferate și bucură-te de o experiență de cumpărături ușoară și inteligentă.

Allview Era Health
Rețete ordonate în funcție
de preferințe sau nevoi
Descoperă în fiecare zi noi rețete,
recomandate în funcție de ingredientele de care dispui.
Allview Era Health
Rețete
Rapide

Descoperă rețete care se gătesc rapid, cu alimentele din stocul propriu.

Allview Era Health
Stiluri
Alimentare

Ai un anumit Stil Alimentar? Ai de ales dintre 10 stiluri, precum Vegetarian, Mediteranean, Vegan, Keto, Low Carb, Intermittent fasting și altele.

Allview Era Health
Bucătării
internaționale

Descoperă rețete din bucătăriile lumii: românească, asiatică, italiană, englezească, franceză, germană, orientală, ungurească, thailandeză, sushi.

Allview Era Health
Rețete
Favorite

Ai rețete pe care dorești să le repeți? Atinge inimioara și redescoperă-le ori de câte ori dorești.

Allview Era Health
Total No Frost
Frigiderul Smart ERA Side by Side dispune de una dintre cele mai bune tehnologii în materie de răcire și păstrare a alimentelor. Total No Frost limitează formarea de mucegai sau mirosuri în interiorul frigiderului. Acest lucru se datorează unui sistem avansat de ventilație și de tratare a aerului, care blochează formarea înghețului.

Alimentele sunt mai proaspete pentru mai mult timp.

Quick Cooling

Compartimentul frigorific dedicat facilitează răcirea rapidă a alimentelor la 2°C.

Allview Era Health
Super Freeze
Congelează rapid alimentele prin introducerea acestora în compartimentul dedicat din congelator. Acestea vor ajunge la -25°C într-un timp mai scurt decât într-un congelator convențional.
Allview Era Health
Sănătos poate fi și gustos!

Allview ERA Health împreună cu toate dispozitivele hardware ale gamei, au rolul de a te ajuta să descoperi necesarul organismului, precum și importanța unei alimentații sănătoase și echilibrate. Instalează-ți aplicația ERA Health și descoperă rețete ajustate continuu în funcție de necesarul organismului de micro și macronutrienți, prin intermediul funcției Vita-Min. În plus, toate rețetele sugerate, nu sunt doar sănătoase, ci și gustoase.

Allview Era Health

Interfață ușor de utilizat

Am creat special pentru tine o interfață prietenoasă și intuitivă, astfel încât să te familiarizezi rapid cu frigiderul Smart ERA Side by Side. Meniul din partea dreaptă facilitează navigarea printre funcții, iar funcțiile care oferă recomandări de rețete au submeniuri accesibile printr-un simplu gest de swipe de la stânga la dreapta.

Allview Era Health
Allview Era Health
Vezi ce se află în frigider,
fără să deschizi ușa

Aruncă o privire în interiorul frigiderului ori de câte ori dorești datorită camerei interioare wide angle Dual LED. Poți vizualiza conținutul frigiderului direct pe ecran, doar atingând iconița dedicată.

Allview Era Health
Design minimalist, funcțional,
Side by Side

Frigiderul Smart ERA Side by Side se integrează ușor în orice bucătărie modernă. Finisajele de înaltă calitate și suprafața anti-amprente garantează o întreținere ușoară și rezistență la zgârieturi.

Smart Mode

În modul Smart, frigiderul își va seta automat temperaturile din ambele compartimente în funcție de temperatura ambientală. Astfel, este aleasă temperatura optimă de funcționare, fără să intervii.

Holiday Mode

Alegeți acest mod atunci când sunteți plecați perioade mai lungi, pentru a reduce consumul. Temperaturile vor fi setate automat la 8°C pentru frigider și -18°C pentru congelator.

Frigider Smart ERA Side by Side FS400

+ Cântar ERA Scale SB1 + Aplicația ERA Health App, Premium Version
(versiunea premium este oferită pentru 2 conturi, timp de un an)

Allview Era Health
 • Volumul total de stocare (L): 400

 • Tip de răcire: Total No Frost

 • Afișaj încorporat: Dual display mode (LED+IPS)

 • Dimensiunea și rezoluția ecranului principal: 10" HD

 • Tipul principal de afișare: IPS

 • Tipul și dimensiunea ecranului tactil: capacitiv, sticlă rezistentă la zgârieturi 13,5"

 • Cameră de vedere interioară: Ultra wide angle, dual led

 • Moduri de lucru: Quick cooling mode, Super freeze mode, Ambient Smart mode, Holiday mode

 • Funcții inteligente: Gestionarea inteligentă a alimentelor - Eat Me Smart, Gestionarea expirării alimentelor - Eat Me Soon, Gestionarea rețetelor preferate - Rețete favorite

 • Clasa de eficiență energetică: F

 • Consumul de energie E16: 0.634kWh/24h

 • Consumul de energie E32: 1.305kWh/24h

 • Putere de dezghețare: 275W

 • Limba: română, engleză

Review Frigider Smart ERA Side by Side

Allview Era Health

Abonează-te la newsletter

Fă și tu pasul spre un stil de viață sănătos și fii la curent cu noutățile!

Devino partener

Cu Allview ERA Health e simplu să oferi servicii premium colaboratorilor tăi, dar și să îți crești profitul.
Intră în business-ul Allview ERA Health și adu plus valoare comunității tale indiferent de țara din care ești.